De aangeboden workshops en cursussen zijn een onderdeel van By Ann.

By Ann is gevestigd in Ovezande, in de provincie Zeeland  en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nummer 22056761.

Gegevens By Ann

Mauritsstraat 51, 4441 BA te Ovezande

BTW: 143498290.B.01

TEL: 0627178717.

IBAN: NL09ABNA0417024738 tnv By Ann

De hieronder genoemde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties tussen By Ann en de workshoppers/cursisten

Artikel 1: Algemeen

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops/cursussen  die By Ann aanbiedt.

Artikel 2: Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief  9%  & 21% BTW.

Artikel 3: Betaling/Reservering van de workshops 

3.1 Wijze van betaling en reservering: De boeking is pas definitief indien het volledige bedrag van de workshop is voldaan. De betaling van de workshop dient binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan (alleen indien u een workshop bij u thuis geeft) De workshops/cursussen op locatie vinden plaats via Ideal en bankoverschrijving.

3.2 Indien de betaling niet of niet tijdig word voldaan, en iemand anders is u voor dan kan het zijn dat u NIET kunt deelnemen aan de workshop/cursus.

3.3 Uw boeking is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen.

3.4 Contante betaling is niet mogelijk.

3.5 Workshops bij u thuis gaan va 5 betalende personen, heeft u een kleiner groepje, dan zal de prijs voor 5 personen gerekend worden.

3.6 Indien u via onze site een workshop/cursus heeft gekocht voor een bepaalde datum is het ook NIET meer mogelijk deze datum op een later tijdstip te wijzigen naar een ander datum.

Artikel 4: Aansprakelijkheid

4.1  Schade aan opdrachtgever: By Ann  is niet aansprakelijk voor schade die aan de opdrachtgever wordt toegebracht door By Ann , tenzij sprake is van opzet of schuld van  By Ann. De opdrachtgever dient binnen 48 uur hiervan telefonisch en/of schriftelijke melding te maken. Is hier sprake van opzet of grove schuld dan zal de opdrachtgever dit bij By Ann verhalen.

4.2 Schade door  de “workshopper/cursist”  aan bijv (kapotte materialen/oefenhoofden door eigen schuld worden via de verzekering op de “workshopper/cursist” verhaald.

Artikel 5Locatie & tijd

5.1 De workshopper/cursist ontvangt ruim op tijd de datum, locatie en tijd. Het is zijn of haar verantwoordelijkheid hier op tijd en op de juiste locatie aanwezig te zijn.

Artikel 6. Annulering op locatie

6.1 Bij annulering van 1 persoon op een door ons geplande workshop, tot 14 dagen voor aanvang zal het gehele bedrag van de workshop worden teruggestort.

Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop zal 50% van het gehele bedrag worden terug gestort en is de workshop in te halen op een later tijdstip.

Binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop/cursus vervalt de terugbetaling en kan de workshop op een later tijdstip worden ingehaald.

Binnen 48 uur voor aanvang van de workshop vervalt de terugbetaling en kan de workshop/cursus ook NIET worden ingehaald.

Artikel 7. Annulering bij u thuis

7.1 Bij annulering van 1 persoon of meer voor een workshop bij u thuis binnen 7 dagen voor aanvang kan kosteloos de gehele workshop worden geannuleerd. Indien de workshop wel plaats vind, dient er betaald te worden voor minimaal 5 personen.

Artikel 8. Copyright

8.1 Het is NIET toegestaan om informatie verkregen van By Ann mbt het EBOOK, beschrijvingen, stappenplan enz door te geven aan derden of dit de kopieren.

De bovengenoemde algemene voorwaarden zullen ten allen tijde van toepassing zijn